Tijd

17:30 - 21:00

Datum

23 nov 2021
Verlopen!

Locatie

Sales Marketing Group
Ambachtsweg 28, 1271 AM Huizen

Labels

SMG Academy

Leer in 3 uur de essentials van Google Tag Manager

SMG Academy – Google Tag Manager

De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden. Door te leren van trainers die dit zelf dagelijks inzetten. En voor experts bij SMG is er nog een extra korting ook. Maar of je nu (al) expert bent of niet, jouw groei in digitale marketing start hier.

In deze basistraining Google Tag Manager van Leo Verkaik leer je in één avond de mogelijkheden van deze online tool.

Als je een website in de lucht hebt, wil je vaak van alles weten over hoe deze website het doet. Je wilt (marketing) data verzamelen, je wilt onderzoeken, je wilt misschien specifieke data doorsturen naar Facebook of LinkedIn via de bekende pixels…etc. Om dit mogelijk te maken zijn er kleine stukjes code nodig, voor elk ding wat je wilt doen tenminste 1. Dit kan, door jouw webbouwer iedere keer te vragen dit op de site te plaatsen.

De training start met een introductie over de werking van Google Tag Manager, uitleg over de belangrijkste begrippen en hoe je Google Tag Manager kan inzetten voor je eigen marketing activiteiten. De praktijk komt ook aan bod. Je gaat aan de slag met het inrichten van je eigen account in Google Tag Manager zodat je na de training het gebruik de tool meteen kan toepassen.

Hoe ziet het programma eruit?

17:30 – 18:00 Inloop

18:00 – 21:00 Training

21:00 – 21:30 Nabespreking

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 23 november 2021
Tijd: 17.30-21.00

Kosten:

-€199: SMG Expert

-€299: SMG Expert Introducé

-€399: Externe Professionals

Annuleren:

Tot 30 dagen voor aanvang van de training is kosteloze uitschrijving en restitutie van het inschrijfgeld door de deelnemer mogelijk. Bij uitschrijving tussen 30 dagen en 7 dagen voor de startdatum van het wordt €75,- in rekening gebracht. Bij uitschrijving door vanaf 7 dagen voor de startdatum wordt 100% van het overeengekomen bedrag in rekening gebracht. Annuleren kan alleen via een e-mail naar: info@salesmarketinggroup.nl.

Indien door omstandigheden een training onverhoopt geen doorgang kan vinden, zal Sales Marketing Group trachten binnen een afzienbare termijn te zorgen voor een vervangende training op een andere datum. Indien dit niet mogelijk is en Sales Marketing Group de training geen doorgang laat vinden zal het inschrijfgeld terugbetaald worden aan de deelnemer. Restitutie van het overeengekomen bedrag vindt tevens plaats indien de deelnemer op de nieuwe datum niet deel kan nemen aan de training.

Vragen?

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met Daphne Tukker via daphne.tukker@salesmarketinggroup.nl
Tot dan!

Leo Verkaik

Trainer

Leo Verkaik