Tijd

08:00 - 18:00

Datum

01 jun 2022
Verlopen!

Test evenement 2

Testevenement 2

Het wordt de hoogste tijd om te starten met Google Analytics 4 (GA4), gezien de huidige versie Universal Analytics op 1 juli 2023 stopt. GA4 is de nieuwe standaard. Het is niet alleen een nieuwe update of versie, maar een compleet nieuwe meetmethode hoe het verkeer van je website en online marketing inspanningen gemeten wordt. Dit betekent dat je helemaal opnieuw moet beginnen met meten in deze nieuwe versie, want de gegevens kunnen niet omgezet worden. Wil je volgend jaar in GA4 cijfers vergelijken met dezelfde periode in 2022, is het van belang om nu te starten met het verzamelen van data en inzichten in GA4! Hierdoor kun je volgend jaar zonder problemen én met historische data overstappen op GA4

Voor veel bedrijven en organisaties is het nu al van belang om vooruit te kijken. Ga je direct volledig over op GA4 of blijf je nog data verzamelen in zowel de oude als de nieuwe versie? Als je Google Analytics wilt blijven gebruiken, dan is het geen kwestie meer of je GA4 gaat gebruiken, maar wanneer je hiermee gaat beginnen.

In deze webinar behandelt Felipe Google Analytics 4 op hoofdlijnen. Hiermee kun je je in snel tempo een goed beeld vormen van de (on)mogelijkheden en hoe je hier mee kunt starten.