Tijd

20:00 - 21:00

Datum

24 nov 2021
Verlopen!

Locatie

Digitaal

Labels

Inspire & Connect

TikTok effectief? Peter Beentjes legt uit!

De Inspire & Connect wordt elke maand georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts en opdrachtgevers te versterken. Elke maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we een professional uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen.

Peter Beentjes – TikToK

TikTok als effectief middel voor je merk? Tijdens¬†deze Inspire & Connect neemt Peter Beentjes je mee, hoe hij TikTok inzet bij zijn opdrachtgever en zij 2.5 miljoen likes en 140K+ volgers verder zijn. Ook laat hij voorbeelden zien hoe tof je kan inspelen op actualiteiten met je niche en GIF’s kunt inzetten voor extra naamsbekendheid.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite via de button hieronder.

Datum: 24 november 2021
Tijd: 20.00-21.00

Vragen?

SMG zet zich in voor inspirerende sprekers, trainingen, kennisopleidingen maar ook persoonlijke coaching in mentorschap zodat je hard aan jouw talenten kunt werken en daarmee jezelf en jouw opdrachtgevers zal verrassen met wat je allemaal in huis hebt. Een ding is zeker: er zijn inspirerende sprekers en ongelofelijk veel mogelijkheden om te leren.

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

We horen graag van je!

Peter Beentjes

Trainer

Peter Beentjes