Archieven: Kennislab

<p>Our Kennislab</p>

Marketplaces

Om te zorgen dat jij altijd klaar bent voor een nieuwe uitdaging hebben wij een training ontwikkeld om te zorgen dat jouw online profiel gevonden wordt door potentiële klanten.

LinkedIn/ CV training

Om te zorgen dat jij altijd klaar bent voor een nieuwe uitdaging hebben wij een training ontwikkeld om te zorgen dat jouw online profiel gevonden wordt door potentiële klanten.

Google Ads (SEA)

Vlekkeloos adverteren op Google en zorgen dat jouw klant bovenaan de zoekresultaten verschijnt? Dat kan met deze training!

Search Engine Optimization (SEO)

hoe zorg je dat jouw website opvalt tussen al die miljoenen zoekresultaten die Google elke dag toont? Hoe zorg je dat jouw website boven die van je belangrijkste concurrent staat? Dat is waar we in deze Zoekmachineoptimalisatie (SEO) training aandacht aan besteden.

SEO Copywriting

Door teksten te optimaliseren voor Search Engine Optimization (SEO) kom jij bovenaan die zoekresultaten! In deze training leer je op een natuurlijke manier te schrijven die geoptimaliseerd zijn voor SEO.

Creatief schrijven

Heb jij altijd al slimme en leuke teksten willen schrijven? In deze training leer je de basis om goede en vernieuwende teksten te schrijven.

Conversion Rate Optimization (CRO)

In deze training leer je over Conversion Rate Optimization. Conversie optimalisatie is een doorlopend en cruciaal proces voor het succes van jouw website of webshop.

Sollicitatie training

We nodigen een ervaren recruiter uit om jou klaar te stomen voor jouw eerste sollicitatie. Hoe zorg je dat jij de beste impressie achterlaat? In deze interactieve sessie kom je erachter!

Google Analytics en Google Data Studio

Data is vaak het startpunt van handelen en is in principe niks meer of minder dan een groot overzicht van gegevens. In deze training zal je leren hoe je Google Analytics kan navigeren en hoe je een dashboard bouwt in Google Data Studio. 

Social Advertising

In deze training leer je over social advertising. Adverteren binnen de social mediakanalen kan snel veel traffic en omzet opleveren wanneer dit goed wordt ingezet. Doordat heel specifiek targetten mogelijk is, stem je jouw boodschap perfect af op de ontvanger.