Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization (SEO)

hoe zorg je dat jouw website opvalt tussen al die miljoenen zoekresultaten die Google elke dag toont? Hoe zorg je dat jouw website boven die van je belangrijkste concurrent staat? Dat is waar we in deze Zoekmachineoptimalisatie (SEO) training aandacht aan besteden.

Het resultaat laat vaak even op zich wachten, maar je krijgt er een langdurig effect voor terug. Namelijk: meer relevante bezoekers én conversies. Bovendien is het een budgetvriendelijk specialisme: je bereikt onbetaalde topposities in zoekmachines die relevant zijn voor jouw doelgroep.

 

SEO is één van de meest rendabele onderdelen van een online marketingstrategie
  • Meer organisch verkeer
  • Meer kwalitatieve bezoekers
  • Meer terugkerende bezoekers
  • Meer converterende bezoekers

Wist je dat bezoekers vaak eerder klikken op organische resultaten dan op advertenties? Hoog staan in de zoekresultaten straalt autoriteit uit en betekent voor de zoeker dat je relevant bent voor hetgeen hij zoekt. En dat is net wat je wil! Succesvolle bedrijven halen soms tot wel 70% van hun bezoekers uit de organische resultaten. Deze training helpt jou met het opstellen van een goed en gedegen zoekmachine optimalisatieplan en met de uitvoering van de adviezen.