Content marketeer Rick

Mijn naam is Rick Bergveld en ik heb meegedaan aan het Potentials traject omdat het potential programma mijn freelance online marketing carrière een kickstart kon geven en zo kan ik mezelf blijven ontwikkelen.

Mijn verwachtingen
Ik laat alles liever over me heen komen en had daarom van tevoren ook niet teveel verwachtingen. Ik heb zoiets als dit nog niet eerder gezien en wist daarom ook niet goed wat ik kon verwachten.
Eenmaal begonnen merkte ik liep ik tegen een aantal leermomenten en doorzet-momenten aan. Het is erg veel en er wordt veel van je verwacht maar dat is absoluut nodig om te komen waar je heen wilt. Het is een aanvulling geweest voor waar ik nu sta. Ik heb er veel nieuwe sollicitatie en communicatie-skills bij gekregen. Ik heb geleerd hoe ik mijzelf als freelancer het beste kan profileren om de leukste en interessantste opdrachten te scoren. Dit is uiteindelijk gelukt en ik heb wat mooie klussen binnen mogen harken. Dus niet opgeven! Met de goede mindset en hard werken scoor je een gave klus!

Zou je dit traject aanraden?
Ja, aan iedereen die een carrière als online marketeer ( in ieder facet hiervan) ambieert. De potentials zijn supportief en willen helpen waar nodig. Er heerst geen hiërarchische of formele sfeer en dat is voor mij altijd erg belangrijk in mijn werk.
Als je nog twijfelt, gewoon doen want het levert je zoveel op!