Paid Channel expert Maurice

Mijn naam is Maurice van Kaauwen en ik heb het Potentials programma gevolgd. Ik heb voor dit programma gekozen om hulp te krijgen bij de stap naar freelancen.

Mijn verwachtingen
Ik verwachte handvatten om de stap de naar het ZZP leven zo vloeiend mogelijk te maken. Ook verwachtte ik veel kennis in praktijk op de te doen voor mooie klanten. Kennis opdoen uit boeken is een goed begin, maar in de praktijk leer je toch andere dingen en hoe je je leerstof toepastin het zakelijke leven. Dit traject heeft gelukkig aan mijn verwachtingen voldaan. Ik heb veel ervaring op kunnen doen en kon makkelijk doorstromen naar het freelance leven.

Hoe is dit traject bevallen?
Geniaal. Echt een aanrader voor iedereen die op korte termijn een pro wil worden in een online marketing vakgebied om hier vervolgens je eigen bedrijf mee op te starten. Ik heb enorm veel geleerd. Het begon al meteenmet praktisch meehelpen binnen Google Ads accounts. Daarnaast wordt er evenveel aandacht besteed aan theorie. Je staat nooit stil en blijft dus door ontwikkelen. Ook heb ik geleerd eigen klanten te werven door middelvan acquisitie via LinkedIn, freelance platformen en netwerkborrels.

Er heerste een fijne sfeer, iedereen zit er met hetzelfde doel en daar streef je samen naar.
Je wordt dus niet gezien als keiharde concurrentie maar helpt elkaar verder.

Het meest waardevolle waar ik achter ben gekomen is hoe fijn het is om vrijheid te hebben als een freelancer.

Zou je dit traject aanraden?
Jaa zeker! Het is een echte aanrader voor MBO, HBO en universitaire studenten die een (zelfstandige) carrière ambiëren in de online marketing.
Ga zo door Potentials!